Over

B.Bocelli®

Over ons

Kwaliteit, no nonsense en een goede draagcomfort. 

Velen gingen u voor. B.Bocelli® is in Nederland al meer dan 15 jaar een begrip als het gaat om kwalitatief goed en betaalbaar ondergoed en andere onderkleding. Tot op heden hebben onze klanten de B.Bocelli® producten voornamelijk bij grote retailers kunnen vinden. Via deze website krijgt u echter de kans om direct een keuze te maken uit ons aanbod.

Bamboe B.Bocelli®

De zachtheid van bamboe is vergelijkbaar met zijde doordat de structuur van bamboevezels overeenkomt met die van zijdedraad. Hierdoor voelt bamboe textiel extreem zacht en geniet je van ultiem draagcomfort. Bamboe heeft tevens een hoog vochtabsorberend vermogen. Het absorbeert 3x meer vocht dan katoen. Door de buisvormige structuur van de bamboevezel verdampt vocht sneller. Hierdoor heb je minder last van transpiratie en blijft de onderkleding langer droog. Bamboevezels zijn van nature bacterie- en schimmelwerend. Bacteriën die onaangename lichaamsgeuren veroorzaken, zoals zweet hebben geen kans. Zo blijft je onderkleding langer fris. 

Bamboe kent tevens een aantal duurzame eigenschappen. Bamboe is sterk en groeit zonder kunstmatige bescherming. Bamboe kan op veel soorten ondergrond geteeld worden waardoor er efficiënt gebruik gemaakt kan worden van grond. Na het kappen blijven de wortels staan en groeit er opnieuw bamboe. Hierdoor wordt gronderosie voorkomen en wordt er optimaal gebruik gemaakt van elke m2. Bamboe heeft tevens een hogere opname van CO2. Dit is belangrijk bij het verminderen van het broeikaseffect.

Bestellen & bezorgen

We leveren graag bij je thuis. Natuurlijk is bezorging op een afwijkend adres ook mogelijk.

Kwaliteit

Onze kledingstukken voldoen aan de meest strenge normen op het gebied van gezondheid, veiligheid en ecologische duurzaamheid.

Bamboe textiel

Bamboe textiel is extreem zacht en biedt ultiem draagcomfort.

Veilig betalen

Online betalen via de vertrouwde betaalomgeving van jouw eigen bank.

error: Content is beschermd!