Bedankt voor uw interesse

Hulp nodig?
WhatsApp ons.

+31 (0)6 39 79 04 57

Vragen, zorgen, tips of opmerkingen. Wij horen graag van je.

VEELGESTELDE VRAGEN

Onder ziet u een handig overzicht met antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Als wij jouw pakketje binnen hebben, krijg je een bevestiging via de mail. Dit kan 10 dagen duren. Als je de hele bestelling terugstuurt, krijg je het hele bedrag exclusief bezorgkosten terugbetaald op je rekening. Als je een deel van de bestelling terugstuurt, krijg je alleen dat deel teruggestort.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. We zullen voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening brengen. Wij mogen wachten met terugbetalen tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Artikelen die mogen worden geretourneerd zijn producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken, of producten die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

Om hygiënische redenen kan ondergoed niet worden geretourneerd. Bij fabricagefouten mag je het kledingstuk natuurlijk wel terugbrengen en krijg je het volledige bedrag terug.

Wij vragen je vriendelijk de verpakking van deze artikelen omwille van de hygiëne ongeopend of verzegeld te laten.

Als je voor 22.00 een bestelling plaatst wordt deze de volgende dag verzonden. Sommige artikelen hebben een iets langere levertijd.

Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.

We bezorgen je bestelling zo spoedig mogelijk. De leveringskosten in Nederland bedragen € 3,99, of gratis voor bestellingen met drie of meer artikelen. Indien je pakje niet bezorgd kan worden, laten wij dit zo spoedig mogelijk weten.

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Bestellen & bezorgen

We leveren graag bij je thuis. Natuurlijk is bezorging op een afwijkend adres ook mogelijk.

Kwaliteit

Onze kledingstukken voldoen aan de meest strenge normen op het gebied van gezondheid, veiligheid en ecologische duurzaamheid.

Bamboe textiel

Bamboe textiel is extreem zacht en biedt ultiem draagcomfort.

Veilig betalen

Online betalen via de vertrouwde betaalomgeving van jouw eigen bank.

error: Content is beschermd!